Valkoinen Musta Naisten Muoti Urheilun Skechers Mamba Mikropurkauskuvion Sneaker T1gxvPq

Puupintojen kuultavaan värikäsittelyyn tarkoitetulla Osmo Color Puuvahalla voi käsitellä kaikki kodin puupinnat lämpimissä ja kylmissä sisätiloissa. Erityisen hyvin kasviöljypohjainen Puuvaha soveltuu puusta valmistettujen seinä- ja kattopintojen käsittelyyn sekä puisten huonekalujen ja lelujen sävyttämiseen.

Läpikuultavia värejä vahaamalla

Osmo Color Puuvahan läpikuultavat sävyt jättävät syykuvioinnin aina näkyviin. Koska Puuvaha sisältää runsaasti pigmenttejä, sillä voi toteuttaa voimakkaitakin värisävyjä sisätilojen puupinnoille. Käyttökohteita ovat esimerkiksi seinät, katot, ovet, paneloinnit, listat ja kalusteet. Myös puisia leluja voi värikäsitellä huoletta, sillä tuote on kuivuttuaan täysin turvallinen, vaikka lelu päätyisi lapsen suuhun. Puuvahaa saa käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneessa.

Puuvahaa voi käyttää joko sellaisenaan tai sekoittaa sävyjä keskenään uuden sävyn luomiseksi. Sävyä voidaan myös laimentaa sekoittamalla joukkoon väritöntä Puuvahaa. Näin värisävystä saadaan keveämpi ja värin levittäminen suurille pinnoille helpottuu. Kovan kulutuksen kohteissa pinta täytyy viimeistellä värin kuivuttua värittömällä Öljyvahalla.

Puuvaha luo pinnoille hengittävän ja huokoisen kerroksen, joka antaa puun ottaa vastaan ilmassa olevaa vesihöyryä ja luovuttaa sitä takaisin. Näin puun kosteusvaihteluita tasapainottava ominaisuus säilyy. Vahattu puupinta kestää hyvin hankausta, vettä ja värjääviä aineita, eikä se halkeile tai hilseile. Pintaa voidaan myöhemmin tarvittaessa uudistaa ja korjata vain kuluneista kohdista.

Mamba Sneaker Urheilun Naisten Mikropurkauskuvion Musta Muoti Valkoinen Skechers Puuvahan edut

  • Monikäyttöinen
  • Helppokäyttöinen
  • Riittoisa ja siksi edullinen
  • Jättää pinnan hengittäväksi
  • Turvallinen pinta